Om klinikken

Hvorfor vælge Strib Fysioterapi?

Klinikkens ideal

Strib Fysioterapi er startet med et ideal om at der skal være ordentlige rammer til at udøve verdens mest spændende fag. Derfor har vi mere tid under vores konsultationer og vi, som fysioterapeuter, har derfor den bedste forudsætning for at diagnosticere dig og sætte relevant behandling/træning igang. Vi kender alle til at have for lidt tid til en arbejdsopgave og når det sker går vi på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og vores integritet. Når det sker i en fysioterapeutisk praksis går det udover dit skadesforløb og det er nøjagtigt det vi forsøger at undgå ved at afsætte god tid under alle konsultationerne. Din oplevelse på klinikken skal være gennemsyret af grundighed og god behandling, som følge af den gode tid der er under konsultationen!

Klinikkens personale

Lasse Hedegaard

Jeg hedder Lasse og er uddannet fysioterapeut. Jeg har været igennem et videreuddannelsesforløb og kan bryste mig af titlen som CMP. Det betyder grundlagt at jeg er god til at behandle ledproblematikker. Derudover er jeg certificeret GLA:D terapeut og tilbyder holdtræning til dårlige knæ, hofter og rygge. Træning vil næsten altid være en del af dit forløb hos mig.

Stefan Lundtoft

Jeg hedder Stefan og jeg har rigtig god erfraing med genoptræningsforløb efter knæ/hofte operationer og sportsskader. Jeg er Sportsfysioterapeut for Middelfarts profesionelle Volleball hold og har erfraing fra både den kommunale og regionale sektor. Jeg har videreuddannet mig indenfor Mckenzie metodikken og det betyder lavpraktisk at jeg er god til at behandle problemer omkring rygsøjlen fra top til tå.  Jeg bestræber mig på at udanne såvel krop som sind i mine behandlinger.